Datalogic Extindere garantie 5 ani cradle Memor 1, EoC2 - ZSC2MEM01C51

1 174.59 lei
(1 magazin)
Descriere Ease of Care 2 Days Comprehensive Garantia Cradle Datalogic Memor 1 este o extindere de garantie ce va ofera acces la servicii de mentenanta, reparatii si suport tehnic. Garantia acopera repararea sau inlocuirea componentelor uzate in urma utilizarii normale, in timp, a echipamentului. Garantia ZSC2MEM01C51 se aplica cradle-urilor de alimentare a terminalelor mobile Datalogic Memor 1. Nu se aplica terminalului mobil. Durata de r ...

Descriere


Datalogic Extindere garantie 5 ani cradle Memor 1, EoC2 - ZSC2MEM01C51

Descriere

Ease of Care 2 Days Comprehensive

Garantia Cradle Datalogic Memor 1 este o extindere de garantie ce va ofera acces la servicii de mentenanta, reparatii si suport tehnic. Garantia acopera repararea sau inlocuirea componentelor uzate in urma utilizarii normale, in timp, a echipamentului.

Garantia ZSC2MEM01C51 se aplica cradle-urilor de alimentare a terminalelor mobile Datalogic Memor 1. Nu se aplica terminalului mobil.

Durata de reparatie pentru crade-ul de alimentare este de doua zile lucratoare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Datalogic Extindere garantie 5 ani cradle Memor 1, EoC2 - ZSC2MEM01C51 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Datalogic Extindere garantie 5 ani cradle Memor 1, EoC2 - ZSC2MEM01C51 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.