Datalogic Extindere garantie 3 ani Joya Touch, Joya Touch A6, EoC2 - ZSC2JOYT31

de la 1 051.80 lei
(2 magazine)
Ease of Care 2 Days Comprehensive Garantia Datalogic Joya Touch, Joya Touch A6 este o extindere de garantie ce va ofera acces la servicii de mentenanta, reparatii si suport tehnic. Garantia acopera repararea sau inlocuirea componentelor uzate in urma utilizarii normale, in timp, a echipamentului. Garantia ZSC2JOYT31 se aplica terminalelor mobile Datalogic Joya Touch, Joya Touch A6. Nu se aplica accesoriilor compatibile cu echipamentul. Durata de re ...

Descriere


Datalogic Extindere garantie 3 ani Joya Touch, Joya Touch A6, EoC2 - ZSC2JOYT31

Ease of Care 2 Days Comprehensive

Garantia Datalogic Joya Touch, Joya Touch A6 este o extindere de garantie ce va ofera acces la servicii de mentenanta, reparatii si suport tehnic. Garantia acopera repararea sau inlocuirea componentelor uzate in urma utilizarii normale, in timp, a echipamentului.

Garantia ZSC2JOYT31 se aplica terminalelor mobile Datalogic Joya Touch, Joya Touch A6. Nu se aplica accesoriilor compatibile cu echipamentul.

Durata de reparatie pentru terminalul mobil este de doua zile lucratoare.

Nota explicativa:
* acest termen se refera la perioada in care produsul se afla in service-ul autorizat Datalogic. Perioada de tranzit nu este luata in considerare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Datalogic Extindere garantie 3 ani Joya Touch, Joya Touch A6, EoC2 - ZSC2JOYT31 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Datalogic Extindere garantie 3 ani Joya Touch, Joya Touch A6, EoC2 - ZSC2JOYT31 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.