Darmaplant INOZITOL X 60 CAPSULE BIO LIFENRG ROMHERBA

Special creat pentru cei care sufera din cauza diabetului si a neuropatiei diabetice. Inozitol este un concept revoluționar, natural, ce poate fi administrat concomitent cu alte tratamente pentru diabet. Special creat pentru cei care sufera din cauza diabetului si a neuropatiei diabetice. Inozitol este un concept revoluționar, natural, ce poate fi administrat concomitent cu alte tratamente pentru diabet. Ai furnicaturi, intepaturi, arsuri si dureri in talpă sau in mâini? Te s ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Darmaplant INOZITOL X 60 CAPSULE BIO LIFENRG ROMHERBA

Special creat pentru cei care sufera din cauza diabetului si a neuropatiei diabetice. Inozitol este un concept revoluționar, natural, ce poate fi administrat concomitent cu alte tratamente pentru diabet.


Special creat pentru cei care sufera din cauza diabetului si a neuropatiei diabetice. Inozitol este un concept revoluționar, natural, ce poate fi administrat concomitent cu alte tratamente pentru diabet.

Ai furnicaturi, intepaturi, arsuri si dureri in talpă sau in mâini? Te simti amortit si ești limitat in mobilitate? Suferi din cauza cârceilor? S-ar putea ca toate acestea sa nu fie doar semnale intamplatoare ci chiar semne ale unei grave afecțiuni - neuropatia diabetica!

Tot mai mulți bolnavi de diabet ajung în acest stadiu - din cauza leziunilor nervilor periferici, aceste tipuri de manifestări și de durere sunt mai frecvente ca niciodată.

Aproape 70% dintre persoanele ce suferă de diabet (diagnosticate sau nu), ajung într-un anumit stadiu al vieții în acest mare impas denumit neuropatia diabetica.

BENEFICII

- Conceput in concentratia optima de 500 mg (potrivit pentru administrare de doua ori pe zi)
- O formula aparte, elaborata pentru a îndeplini normele de puritate și calitate maximă
- Gandit pentru un efect dublu - actioneaza atat direct în interiorul organismului (prin capsulele Inozitol BIO LifeNRG de la Romherba) cât și la nivelul pielii, prin Inozitol Gel de la Romherba
- Fara coloranti artificiali
- Fara parabeni
- Fara parfum de sinteza
- Ușor de administrat - capsulele se iau dimineața și seara în timpul meselor.

MOD DE ADMINISTRARE:

A se adminstra de două ori pe zi, câte 1 capsula dimineata si 1 capsula seara, in timpul meselor pe o perioada cuprinsă între 3 şi 12 luni, în funcţie de gravitatea bolii.


Cod producator: Darmaplant

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Darmaplant INOZITOL X 60 CAPSULE BIO LIFENRG ROMHERBA de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Darmaplant INOZITOL X 60 CAPSULE BIO LIFENRG ROMHERBA sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.