Daiwa Vobler Prorex Mini Popper, Gold Perch, 5.5cm, 5.7g

35.52 lei
(1 magazin)
Vobler Daiwa Prorex Mini Popper, Gold Perch, 5.5cm, 5.7g Prorex Mini Popper este recomandat in special pentru pescuitul ultra-light la biban, avat si pastrav. Aceste poppere mici si plutitoare au demostrat o multime de avantaje in sezonul de vara cand rapitorii vaneaza la suprafata. Datorita gurii cu deschidere mare, puteti produce cu usurinta zgomotul tipic de tip popp&splash la suprafata apei, iar rapitorii vor putea fi atrasi chiar si pe distante mari datorita exploziilor puternice ...

Descriere - Daiwa Vobler Prorex Mini Popper, Gold Perch, 5.5cm, 5.7g


Vobler Daiwa Prorex Mini Popper, Gold Perch, 5.5cm, 5.7g

Prorex Mini Popper este recomandat in special pentru pescuitul ultra-light la biban, avat si pastrav. Aceste poppere mici si plutitoare au demostrat o multime de avantaje in sezonul de vara cand rapitorii vaneaza la suprafata. Datorita gurii cu deschidere mare, puteti produce cu usurinta zgomotul tipic de tip popp&splash la suprafata apei, iar rapitorii vor putea fi atrasi chiar si pe distante mari datorita exploziilor puternice.

Prorex Mini Popper are un centru de greutate scazut care in combinatie cu pana matisata din spatele ancorei impiedica iesirea din apa. Acest popper poate fi pescuit chiar sub suprafata ca model "Sub Surface", cu tehnica walk-the-dog pe recuperare lenta.

Caracteristici:

  • Tip naluca: vobler;
  • Model vobler: top water;
  • Evolutie: 0.3-1.5m;
  • Lungime: 5.5cm;
  • Greutate: 5.7g;
  • Efect popp&splash;
  • Pana matisata pe ancora;
  • Culoare: Gold Perch.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Daiwa Vobler Prorex Mini Popper, Gold Perch, 5.5cm, 5.7g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Daiwa Vobler Prorex Mini Popper, Gold Perch, 5.5cm, 5.7g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.