Daiwa SOFT D-FROG 6CM MARO

Daiwa SOFT D-FROG 6CM MARO
32.99 lei
(1 magazin)
In timpul verii, broastele reprezinta o prada usoara pentru stiuca, somn si avat. Noul D-FROG poate fi usor de prins la suprafata, in cazul in care pentru acesta se foloseste tehnica perfecta Dog-Walk. Costructia speciala inner-tunnel-construction impiedica patrunderea apei in interiorul corpului pe langa carlig. Ancora dubla puternica este integrata in corp, pentru a permite o prezentare fara probleme in zonele cu vegetatie, fara agataturi frecvente.Tip nălucă: soft; Model nălucă: ...

Descriere - Daiwa SOFT D-FROG 6CM MARO


In timpul verii, broastele reprezinta o prada usoara pentru stiuca, somn si avat. Noul D-FROG poate fi usor de prins la suprafata, in cazul in care pentru acesta se foloseste tehnica perfecta Dog-Walk. Costructia speciala inner-tunnel-construction impiedica patrunderea apei in interiorul corpului pe langa carlig. Ancora dubla puternica este integrata in corp, pentru a permite o prezentare fara probleme in zonele cu vegetatie, fara agataturi frecvente.
Tip nălucă: soft; Model nălucă: creature;

- lungime: 6cm

 

- culoare: maro

 

- greutate: 17gr

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Daiwa SOFT D-FROG 6CM MARO de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Daiwa SOFT D-FROG 6CM MARO sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.