Daiwa Fir Textil J-Braid X8 Multicolor 006MM/4KG/150M

Daiwa Fir Textil J-Braid X8 Multicolor 006MM/4KG/150M
0.00 lei
(0 magazine)
Noul fir J-Braid de la DAIWA este un fir de pescuit de excepţie, împletit din 8 componente unice și îndeplineşte complet toate cerințele așteptate la un fir de pescuit de înaltă calitate. Indiferent dacă doriți să pescuiţi la răpitorii de talie mare de apă sărată, cum ar fi halibut, cod și cod negru sau vizaţi bibanii sau şalăii - cu noul J-Braid aveţi asigurat mereu contactul adecvat cu peștele. J-Braid oferă diametrul potrivit pentru fiecare tehnică de pescui ...
Pret produs

Descriere - Daiwa Fir Textil J-Braid X8 Multicolor 006MM/4KG/150M


Noul fir J-Braid de la DAIWA este un fir de pescuit de excepţie, împletit din 8 componente unice și îndeplineşte complet toate cerințele așteptate la un fir de pescuit de înaltă calitate. Indiferent dacă doriți să pescuiţi la răpitorii de talie mare de apă sărată, cum ar fi halibut, cod și cod negru sau vizaţi bibanii sau şalăii - cu noul J-Braid aveţi asigurat mereu contactul adecvat cu peștele. J-Braid oferă diametrul potrivit pentru fiecare tehnică de pescuit aplicată, indiferent dacă pescuiţi la mare, pe râu sau lac - fără compromisuri, puternic și de încredere. J-Braid alunecă prin inele lin și silențios, permițând distanțe lungi de lansare, de asemenea cu năluci ușoare. Perfect pentru spinning și baitcasting! Incredibil raport preț-performanță!
Model fir: Textil; Rezistenta fir: 4/9; Culoare: multicolor;

- 8 fire împletite;
- Profil rotund;
- Rezistenţă liniară mare;
- Rezistenţă mare la abraziune;
- Fără elasticitate;
- Fabricat în Japonia

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Daiwa Fir Textil J-Braid X8 Multicolor 006MM/4KG/150M de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Daiwa Fir Textil J-Braid X8 Multicolor 006MM/4KG/150M sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.