Daiwa Fir Monofilament Infinity Super Soft, Purple Mud, 1250m, 0.31mm/7.0kg

Daiwa Fir Monofilament Infinity Super Soft, Purple Mud, 1250m, 0.31mm/7.0kg
97.99 lei
(1 magazin)
Fir Monofilament Daiwa Infinity Super Soft, Purple Mud, 870m-1350m Firele din gama Infinity se imbogatesc cu un nou model: Infinity Super Soft. Este un fir fabricat in Japonia, din copolimeri de inalta calitate. Culoarea purpurie ii confera un efect de camuflaj unic, in lumina UV. Culoarea se schimba de la purpuriu la maro, atunci cand firul se scufunda in coloana de apa. Astfel, puteti urmari perfect firul deasupra suprafetei apei, in timp ce pestii nu sunt afectati de culoarea maro. ...

Descriere - Daiwa Fir Monofilament Infinity Super Soft, Purple Mud, 1250m, 0.31mm/7.0kg


Fir Monofilament Daiwa Infinity Super Soft, Purple Mud, 870m-1350m

Firele din gama Infinity se imbogatesc cu un nou model: Infinity Super Soft. Este un fir fabricat in Japonia, din copolimeri de inalta calitate. Culoarea purpurie ii confera un efect de camuflaj unic, in lumina UV. Culoarea se schimba de la purpuriu la maro, atunci cand firul se scufunda in coloana de apa. Astfel, puteti urmari perfect firul deasupra suprafetei apei, in timp ce pestii nu sunt afectati de culoarea maro. Linia are o intindere medie, ceea ce reduce pericolul pierderilor.

Caracteristici:

  • Tip fir: monofilament;
  • Material: copolimeri calitativi;
  • Rezistenta mare la abraziune
  • Rezistenta superioara la nod;
  • Elasticitate si suplete;
  • Culoare: purple mud;
  • Fabricat in Japonia.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Daiwa Fir Monofilament Infinity Super Soft, Purple Mud, 1250m, 0.31mm/7.0kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Daiwa Fir Monofilament Infinity Super Soft, Purple Mud, 1250m, 0.31mm/7.0kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.