Daiwa D-POPER FROG 6,5CM VERDE

Naluca soft D-POPER FROG 6,5CM VERDE Fishing Hunting Aceasta naluca isi demonstreaza punctele sale forte in special pe apele de mica adancime si in vegetatia subacvatica deasa. D-POPPER FROG poate fi prezentata foarte incet, in timp ce sunetul tipic de stropire poate genera atacuri scurte si dure. Perfect pentru pescuitul vara, atunci cand pestele este activ la suprafata. Ancora dubla puternica este integrata in corpul nalucii, permitand prezentari chiar in v ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Daiwa D-POPER FROG 6,5CM VERDE

Naluca soft D-POPER FROG 6,5CM VERDE Fishing Hunting

- cantitate; 1buc

Aceasta naluca isi demonstreaza punctele sale forte in special pe apele de mica adancime si in vegetatia subacvatica deasa. D-POPPER FROG poate fi prezentata foarte incet, in timp ce sunetul tipic de stropire poate genera atacuri scurte si dure. Perfect pentru pescuitul vara, atunci cand pestele este activ la suprafata. Ancora dubla puternica este integrata in corpul nalucii, permitand prezentari chiar in vegetatia deasa. Constructia speciala impiedica patrunderea apei in corpul nalucii.
Tip nălucăsoft; Model nălucă: creature;
lungime6.5cm
culoareverde
greutate14gr

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Daiwa D-POPER FROG 6,5CM VERDE de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Daiwa D-POPER FROG 6,5CM VERDE sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.