Daikin FDXM35F3 + RXM35M9

Daikin FDXM35F3 + RXM35M9
imagine exemplificativa

Evolutie pret
oferte de la 5,360.00 LEI
2 magazine

Descriere - Daikin FDXM35F3 + RXM35M9


Daikin FDXM35F3 + RXM35M9 inverter, 12000 BTU

Aparat de aer conditionat tip duct Daikin Bluevolution FDXM35F3-RXM35M9 Inverter 12000 BTU

Unitate necarcasata de plafon fals compacta, cu o inaltime de numai 200 mm.

Daikin este prima companie din lume care a lansat aparate de aer condiţionat încărcate cu R-32. R-32 este un agent frigorific care are mai multe avantaje pentru mediu și de asemenea pentru tine, datorită eficienţei energetice mai mari și a reduceri consumului de agent frigorific. De ce e atât de important? Noul regulament european referitor la gaze fluorurate include o interdicţie asupra utilizării unor agenţi frigorifici în anumite aplicaţii, care nu îndeplinesc anumite cerinţe stricte referitoare la impactul lor asupra mediului înconjurător, încălzire globală și eficienţa energetică. Agentul frigorific R-410A, care este utilizat în prezent în aparatele de aer condiţionat tip split va fi interzis începând cu 2025, datorită potenţialului său ridicat de încălzire globală (GWP). Cu noua noastra gama Bluevolution vă asigurăm că sunteţi primii care adopta agentul frigorific al viitorului!

R-32 are o serie de avantaje interesante legate de mediu comparativ cu agentul frigorifi c utilizat în mod obișnuit R-410A, potenţialul de încălzire globală (GWP) al lui R-32 este doar o treime (GWP 675 comparativ cu 2087,5), în același timp R-32 foloseşte un volum mult mai mic de agent frigorific și are o eficienţă energetică mai ridicată. Faptul că R-32 nu este un amestec cum ar fi R-410A, ci doar un agent frigorific pur, el prezintă mai multe avantaje pentru instalatori și tehnicieni de service: nu este nevoie să vă faceţi griji cu privire la fenomenele legate de fracţionare sau glisare, este mai ușor de reciclat și reutilizat. În plus, R-32 este ușor de manevrat pentru profesioniști, deoarece poate fi încărcat în ambele faze lichid sau gaz iar presiunile de lucru sunt similare cu cele ale lui R-410A.


 PROGRAMATOR SĂPTĂMÂNAL

Programatorul săptămânal Daikin permite setarea a până la patru perioade de funcţionare pe zi, şapte zile pe săptămână.

 Programatorul Daikin pentru 24 de ore asigură un control eficient. Programaţi ora la care doriţi ca aparatul de aer condiţionat să pornească sau să se oprească, astfel încât să obţineţi confortul dorit.

 În plus faţă de opţiunea de control de pe dispozitivul mobil, cele mai multe aparate de aer condiţionat sunt prevăzute cu opţiuni de conectare la sisteme sofisticate specifice caselor inteligente, cu ajutorul protocoalelor de comunicaţie Modbus sau KNX, sau la unitatea centrală de control Daikin. (Conectare via BACnet sau LON posibilă via Daikin DIII-Net)

 APLICAŢIA MULTI-SPLIT

Aplicaţiile multi-split permit climatizarea mai multor camere, utilizând o singură unitate exterioară, care oferă avantajul unei instalări mai simple şi mai elegante, cu economie de spaţiu la exterior. Unităţile exterioare multi split pot deservi de la 2 până la 5 unităţi interioare, iar cu ajutorul sistemului Super-Multi-Plus, numărul unităţilor interioare deservite poate ajunge până la 9.

  RECOMANDAT PENTRU RĂCIREA SPAȚIILOR TEHNICE

Anumite aparate de aer condiţionat pot răci o încăpere chiar şi atunci când temperatura de afară este de -15 °C, ceea ce le face ideale pentru răcirea spaţiilor tehnice, precum camere de server, cabinete pentru telecomunicaţii sau camere pentru panouri electrice sau tablouri de distribuţie. Unitatea trebuie instalată într-un loc ventilat corespunzător; sistemele multi split nu sunt prevăzute cu opţiunea de răcire a spaţiilor tehnice.

CONFORT INTR-UN MOD INVIZIBIL

CARACTERISTICI:

  • Suspendate discret în tavan: numai grilele de aspiraţie şi de refulare sunt vizibile
  • Dimensiuni compacte, poate fi uşor montat într-un gol din tavan de numai 240 mm
  • Alegerea unui produs cu R-32 reduce impactul asupra mediului cu 68% în comparaţie cu un produs cu R-410A şi duce direct la un consum mai scăzut de energie graţie eficienţei energetice ridicate
  • Presiunea statică externă medie de până la 40 Pa facilitează utilizarea conductelor flexibile de diferite lungimi
  • Consum redus de energie graţie motorului ventilatorului DC
  • Concepută special pentru a fi combinată numai cu unităţi exterioare multi
           

 

Incalzeste spatiul interior 

chiar daca afara sunt

-15 grade Celsius

 

 

Confort adaptat pentru dvs

in fiecare ora din zi

intreaga saptamana

 

Fara bacterii, virusuri sau

mirosuri neplacute. Doar aer

curat

 

Eficienta imbunatatita pentru

intreaga gama, atat pentru

incalzire cat si pentru racire

 

Review-uri
Scrie un comentariu
In acest moment nu exista nici un comentariu..

Produse asemanatoare

Gree GWHD18NK6LO

Gree GWHD18NK6LO

De la
2,938.00 lei
Daikin FTXA20AW-RXA20A

Daikin FTXA20AW-RXA20A

De la
1,577.00 lei
Daikin FTXA25AW-RXA25A

Daikin FTXA25AW-RXA25A

De la
2,094.75 lei
Gree GUD35T/A-T-GUD35W/NhA-T

Gree GUD35T/A-T-GUD35W/NhA-T

De la
3,997.99 lei
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Daikin FDXM35F3 + RXM35M9 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Daikin FDXM35F3 + RXM35M9 puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Daikin FDXM35F3 + RXM35M9 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]