Daga Mini husa de masaj HL-802, 5 puncte masaj

122,00 lei (1 magazin)
Aceasta mini husa de masaj HL-802 este destinata in special persoanelor ce au probleme cu spatele, pentru a conduce in siguranta si confortabil autoturismul sau pentru relaxare totala atunci cand vizionati emisiunile preferate la TV. Utilizarea zilnica a acestei huse de masaj HL-802 va va ajuta sa va mentineti muschii relaxati, tot timpul si cu siguranta va ve-ti bucura de un masaj placut. Aceasta mini husa de masaj HL-802 se poate alimenta la priza normala de 220-240V a ...

Descriere


Daga Mini husa de masaj HL-802, 5 puncte masaj

Aceasta mini husa de masaj HL-802 este destinata in special persoanelor ce au probleme cu spatele, pentru a conduce in siguranta si confortabil autoturismul sau pentru relaxare totala atunci cand vizionati emisiunile preferate la TV.

Aceasta mini husa de masaj HL-802 se poate alimenta la priza normala de 220-240V atunci cand va o utilizati acasa, sau la birecheta auto atunci cand o utilizati pe drum, in autoturism.
Specificatii

-5 puncte de masaj;

-3 zone de masaj controlabile independent, fiecare cu cate doua intensitati;

-Gat si umeri;

-Partea superioara a spatelui;

-Partea inferioara a spatelui;

-Telecomanda pe fir;

-Adaptor pentru casa sau pentru masina;

-Oprire/pornire din telecomanda; indicator LED;

Consum12V/1,1A maxim;
Pachetul HL-802 contine

-1x Husa de masaj;

-1x Adaptor 220V-12V/1100mA;

-1x Cablu de alimentare de la bricheta auto;

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Daga Mini husa de masaj HL-802, 5 puncte masaj de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Daga Mini husa de masaj HL-802, 5 puncte masaj sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.