Daewoo FZ-084HEB

de la 994.00 lei (7 magazine)
Un produs Daewoo va face din bucataria ta un loc in care designul si calitatea merg mereu mana in mana. In ultimii 40 de ani ne-am specializat pe partea de refrigerare, insa ne-am dedicat mult din acest timp si pe partea de prezentare a produselor prin combinarea celor mai sofisticate tehnologii cu cele mai noi trenduri. Va invitam astfel in lumea Daewoo!    Clasa energetica EDaewoo combina un compresor extrem de eficient cu sistemul Digital Smart Control pentru a preve ...

Descriere


Daewoo FZ-084HEB

Un produs Daewoo va face din bucataria ta un loc in care designul si calitatea merg mereu mana in mana. In ultimii 40 de ani ne-am specializat pe partea de refrigerare, insa ne-am dedicat mult din acest timp si pe partea de prezentare a produselor prin combinarea celor mai sofisticate tehnologii cu cele mai noi trenduri. Va invitam astfel in lumea Daewoo!    Clasa energetica EDaewoo combina un compresor extrem de eficient cu sistemul Digital Smart Control pentru a preveni consumul de energie. Te poti bucura astfel de beneficiile unui produs frigorific Daewoo cu un consum optim de energie electrica.     Design Top TablePoti aseza un cuptor cu microunde pe partea superioara a aparatului. Este in asa fel proiectat incat sa experimentezi eficienta si utilitatea la cele mai inalte cote, mai ales atunci cand ai un spatiu limitat, iar blatul de lucru nu este o optiune viabila.     Capacitate – 91L Congelatorul dispune de un spatiu de stocare generos, avand un volum net total de 91 litri. Cele 4 sertare va ofera libertate in organizarea alimentelor, fiind proiectate pentru utilitate si functionalitate in vederea stocarii unei cantitati cat mai mari de alimente.     Reversible DoorUsa reversibila iti ofera o flexibilitate crescuta in asezarea aparatului frigorific in bucataria ta. Nu va trebui sa te preocupe deschiderea usii, ci alege locul perfect, aseaza-l pe pozitie si schimba cu usurinta balamalele dintr-o parte in alta. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Daewoo FZ-084HEB de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Daewoo FZ-084HEB sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.