Daco Pix din plastic ART 1 mm Rosu

0.50 lei
(1 magazin)
Pix din plastic 1 mm Art Pixul ART este un pix simplu si practic. Corpul pixului este realizat din plastic transparent, ceea ce permite verificarea nivelului de cerneala ramas. Capacul coincide cu nuanta minei. Grosimea varfului este de 1 mm. Pixul este disponibil in trei variante de mina: -albastru; -negru; -rosu. Alegerea uneia dintre variantel expuse se face cu ajutorul selectorului de mai sus. Culoare drop-down: Rosu Culoare: Rosu, Negru, Albastru Tip pix: Pix cu pasta Set: ...

Descriere


Daco Pix din plastic ART 1 mm Rosu

Pix din plastic 1 mm ArtPixul ART este un pix simplu si practic. Corpul pixului este realizat din plastic transparent, ceea ce permite verificarea nivelului de cerneala ramas. Capacul coincide cu nuanta minei.


Grosimea varfului este de 1 mm.Pixul este disponibil in trei variante de mina:


-albastru;


-negru;


-rosu.


Alegerea uneia dintre variantel expuse se face cu ajutorul selectorului de mai sus.


Culoare drop-down: Rosu Culoare: Rosu, Negru, Albastru Tip pix: Pix cu pasta Set: 1 bucata Grosime varf: 1 mm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Daco Pix din plastic ART 1 mm Rosu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Daco Pix din plastic ART 1 mm Rosu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.