Dacia Plant Vitamina D3 (5000UI) cu Zinc si Quercetina 30cpr

de la 26.00 lei (2 magazine)
Formula complexa, 100% naturala, recomandata pentru cresterea imunitatii, protectie antivirala si reducerea proceselor inflamatorii si oxidative exacerbate din organism. Poate fi administrata profilactic, in cure de lunga durata pentru cresterea imunitatii, sau terapeutic, in infectii virale acute, complementar tratamentului clasic, alopat. Zincul este un mineral omniprezent in tesuturile si fluidele organismului uman, fiind un co-factor implicat in peste 200 reactii enzimatice. In ...

Descriere


Dacia Plant Vitamina D3 (5000UI) cu Zinc si Quercetina 30cpr

Formula complexa, 100% naturala, recomandata pentru cresterea imunitatii, protectie antivirala si reducerea proceselor inflamatorii si oxidative exacerbate din organism. Poate fi administrata profilactic, in cure de lunga durata pentru cresterea imunitatii, sau terapeutic, in infectii virale acute, complementar tratamentului clasic, alopat.

Zincul este un mineral omniprezent in tesuturile si fluidele organismului uman, fiind un co-factor implicat in peste 200 reactii enzimatice. Indeplineste diverse functii in diviziunea celulara, functionarea glandei tiroide, coagularea sangelui sau vindecarea ranilor. Are un rol activ in perceptia olfactiva, gustativa si vizuala. Este un nutrient esential pentru sistemul imunitar (formarea celulelor natural killer, a limfocitelor B si T), avand un rol cheie in combaterea infectiilor virale. 

Quercetina se regaseste in special in mugurii de Salcam jamponez (Sophora japonica), pe langa celelalte flavonoide principale precum rutina, genisteina, isoramnetina si kemferolul. Dintre toate, quercetina se remarca prin faptul ca prezinta o larga aplicabilitate terapeutica: activitate antidiabetica directa si indirecta, activitate de protectie cardiovasculara, activitate de protectie impotriva afectiunilor neurodegenerative, in special boala Alzheimer, activitate antimicrobiana, antivirala, antiparazitara, activitate hepatoprotectoare; activitate antioxidanta inalta, activitate antitumorala, avand ca efect inducerea apoptozei si distrugerea celulelor cancerigene.

Actiuni: imunostimulent, remineralizant, antioxidant, mentine sanatatea oaselor.

Indicatii: se utilizeaza ca adjuvant in: imunitate scazuta, deficit de vitamina D, hipocalcemie, osteoporoza, osteomalacie, boli neurodegenerative.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Dacia Plant Vitamina D3 (5000UI) cu Zinc si Quercetina 30cpr de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Dacia Plant Vitamina D3 (5000UI) cu Zinc si Quercetina 30cpr sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.