Cubic Fun 3D PARIS 114 PIESE

64,98 lei (1 magazin)
PUZZLE 3D PARIS 114 PIESE de la CubicFun surprinde linia orasului Paris dar si viata si obiceiul acestui oras, care creeaza o cultura dinamica diversa ce te duce cu un pas dincolo de vederile traditional din cartile postala. Capteaza splendoarea arhitecturala a celor mai incredibile orase de pe glob cu aceasta magnifica gama CubicFun City Line care reuneste multe arhitecturi intr-un peisaj urban inspirat din realitate. Fie ca ati vazut cladirea pentru adevarat, sau doar pe ecran, acest ...

Descriere


Cubic Fun 3D PARIS 114 PIESE

PUZZLE 3D PARIS 114 PIESE de la CubicFun surprinde linia orasului Paris dar si viata si obiceiul acestui oras, care creeaza o cultura dinamica diversa ce te duce cu un pas dincolo de vederile traditional din cartile postala. Capteaza splendoarea arhitecturala a celor mai incredibile orase de pe glob cu aceasta magnifica gama CubicFun City Line care reuneste multe arhitecturi intr-un peisaj urban inspirat din realitate. Fie ca ati vazut cladirea pentru adevarat, sau doar pe ecran, acest set aduce cu adevarat o nota de emotie pentru casa ta. CubicFun isi dedica eforturile zilnice pentru a dezvolta noi produse cu cele mai inalte standarde de calitate. Are in vedere nevoile oamenilor de toate varstele si doreste ca toata lumea sa fie inspirata de joaca; isi propune sa ofere 'Creatie', 'Inspiratie' si 'Distractie' in toata lumea. Varsta recomandata 8 ani+.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cubic Fun 3D PARIS 114 PIESE de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cubic Fun 3D PARIS 114 PIESE sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.