CST BEHEMOTH CU07 / CU08 25x8.00R12

Anvelopa utilitara Behemoth este dotata cu un model agresiv de rulare pentru prinderea de viteza. Constructia radiala a lui Behemoth garanteaza o rezistenta mai scazuta la rulare in conditii de hardpack si ofera incredere la viteze mari pe traseu. Behemoth este dotat cu 8 straturi pentru a face fata sarcinilor grele si este extrem de durabil atunci cand te gasesti in cele mai proaste conditii. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


CST BEHEMOTH CU07 / CU08 25x8.00R12

Anvelopa utilitara Behemoth este dotata cu un model agresiv de rulare pentru prinderea de viteza. Constructia radiala a lui Behemoth garanteaza o rezistenta mai scazuta la rulare in conditii de hardpack si ofera incredere la viteze mari pe traseu. Behemoth este dotat cu 8 straturi pentru a face fata sarcinilor grele si este extrem de durabil atunci cand te gasesti in cele mai proaste conditii.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul CST BEHEMOTH CU07 / CU08 25x8.00R12 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru CST BEHEMOTH CU07 / CU08 25x8.00R12 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.