Crave Cartoon Network Battle Crashers Ps4

de la 91.44 lei
(3 magazine)
Cartoon Network Battle Crashers Ps4   Cartoon Network Battle Crashers PlayStation4 este un joc de tip animatie aventura arcade pentru copii lansat de Crave Games in data de 11/04/2016, disponibil pentru PlayStation 4, Xboxone si Nintendo 3DS.  Atunci când unchiul  conduce accidental, UG-RV prin mai multe dimensiuni, el ia niste pasageri surpriza sub forma de Gumball, Steven Univers, Finn, Mardoheu si Clarence! Acum, ei vor trebui sa lucreze împreuna pentru a învinge creatu ...

Descriere - Crave Cartoon Network Battle Crashers Ps4


Cartoon Network Battle Crashers Ps4
  Cartoon Network Battle Crashers PlayStation4 este un joc de tip animatie aventura arcade pentru copii lansat de Crave Games in data de 11/04/2016, disponibil pentru PlayStation 4, Xboxone si Nintendo 3DS. 

Atunci când unchiul  conduce accidental, UG-RV prin mai multe dimensiuni, el ia niste pasageri surpriza sub forma de Gumball, Steven Univers, Finn, Mardoheu si Clarence! Acum, ei vor trebui sa lucreze împreuna pentru a învinge creaturile rele si pentru a pune în ordine lucrurile. Utilizati atacuri unice ale fiecarui personaj si miscarile speciale pentru a cuceri elementele, luptati in felul vostru prin toate nivelele si invingeti in luptele brutale seful. Reia hartile cu modificarile speciale si deblocheaza camerele bonus de-a lungul drumului. Poti juca single-player sau poti lua pana la 3 prieteni pentru actiune multiplayer în aceasta aventura nebuna interdimensionala.
Cartoon Network Battle Crashers Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Crave Cartoon Network Battle Crashers Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Crave Cartoon Network Battle Crashers Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.