Cramele Recas Regno Chardonnay Barrique

34.00 lei (1 magazin)
Recoltarea pe timp de noapte, fermentarea la rece si protejarea cu atentie a vinului tanar de contactul prea indelungat cu aerul fac toate parte din procesul de pastrare a aromelor din vie proaspete in sticla. Partial baricat (3 luni in baric nou de stejar frantuzesc). Note de Degustare: Galben auriu, vagi reflexii verzui, limpiditate buna. Arome florale (romanita), de fructe (piersici albe, nuci lychee) cu usoare atingeri de lemn de alun si nuante minerale. Vin cu corp, rotund, cu alc ...

Descriere


Cramele Recas Regno Chardonnay Barrique

Recoltarea pe timp de noapte, fermentarea la rece si protejarea cu atentie a vinului tanar de contactul prea indelungat cu aerul fac toate parte din procesul de pastrare a aromelor din vie proaspete in sticla. Partial baricat (3 luni in baric nou de stejar frantuzesc). Note de Degustare: Galben auriu, vagi reflexii verzui, limpiditate buna. Arome florale (romanita), de fructe (piersici albe, nuci lychee) cu usoare atingeri de lemn de alun si nuante minerale. Vin cu corp, rotund, cu alcool bine integrat, aciditate buna, mineralitate, cu gust de piersici albe, pe fundal de miere, are un final marcat de pomelo, cu postgust peste medie.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cramele Recas Regno Chardonnay Barrique de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cramele Recas Regno Chardonnay Barrique sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.