Cramele Recas La Putere Feteasca Neagra

37.81 lei (1 magazin)
Tot ceea ce inseamna Cramele Recas astazi repezinta ceea ce se traduce prin multa munca cu pasiune si respect pentru vin. In prezent este una dintre cele mai mari crame si una dintre cele mai modern crame din Romania, unde in podgoria cu peste 1150 de hectare de vita de vie cultiva soiuri autohtone si internationale. Gasim peste 23 de soiuri de struguri printre care si Feteasca Regala, Feteasca Neagra, Negru de dragasani, Novac, Chardonnaym Pinot Gris, Merlot. Cramele Recas sunt in pl ...

Descriere


Cramele Recas La Putere Feteasca Neagra

Tot ceea ce inseamna Cramele Recas astazi repezinta ceea ce se traduce prin multa munca cu pasiune si respect pentru vin. In prezent este una dintre cele mai mari crame si una dintre cele mai modern crame din Romania, unde in podgoria cu peste 1150 de hectare de vita de vie cultiva soiuri autohtone si internationale. Gasim peste 23 de soiuri de struguri printre care si Feteasca Regala, Feteasca Neagra, Negru de dragasani, Novac, Chardonnaym Pinot Gris, Merlot. Cramele Recas sunt in plina evolutie, astfel in ultimi 10 ani, cramele au fost modernizate pentru a avea control asupra procesului de productie. La Putere este un vin obtinut din soiul de struguri Feteasca Neagra si este un vin rosu tanar cu arome complexe. Acest sortiment este impunator si cu siguranta ramane in mintea celui ce a ajuns sa il bea. Culoare: Rosu visiniu.  Miros: Buchet aromatic plin de fructe dominate de prune afumate si cirese completat cu note de flori uscate.Gust: Complex cu accente de zmeura, capsune si cirese, exploziv, cu o aciditate mai ridicata.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cramele Recas La Putere Feteasca Neagra de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cramele Recas La Putere Feteasca Neagra sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.