Cramele Recas Castel Huniade Riesling

22.00 lei (1 magazin)
Rieslingul de la Castel Huniade este produs din struguri recoltati pe timp de noapte din zonele cele mai bune ale podgoriei noastre. Rieslingul este un vin simplu de facut. Trebuie doar avut grija ca mustul sa fie usor presat si fermentatia bine realizata. Via va face restul. Mustuiala ajunge la punctul final de procesare, rezultand un vin cu foarte putin zahar rezidual. Acesta este sec si aciditatea iese astfel la iveala si creeaza un gust final proaspat si clar. ...

Descriere


Cramele Recas Castel Huniade Riesling

Rieslingul de la Castel Huniade este produs din struguri recoltati pe timp de noapte din zonele cele mai bune ale podgoriei noastre. Rieslingul este un vin simplu de facut. Trebuie doar avut grija ca mustul sa fie usor presat si fermentatia bine realizata. Via va face restul. Mustuiala ajunge la punctul final de procesare, rezultand un vin cu foarte putin zahar rezidual. Acesta este sec si aciditatea iese astfel la iveala si creeaza un gust final proaspat si clar.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cramele Recas Castel Huniade Riesling de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cramele Recas Castel Huniade Riesling sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.