Cramele Recas Castel Huniade Cabernet Sauvignon

19.00 lei (1 magazin)
Strugurii Cabernet sunt mai intai desciorchinati si zdrobiti inainte de a ajunge in fermentatoarele de otel inoxidabil cu o capacitate de 50 000 de litri. Aici se adauga culturi de drojdie cunoscute si de incredere pentru o fermentare adecvata. Inainte de presare, sunt necesare temperaturi de pana la 28 oC pentru a obtine o extractie completa a culorii si a aromei din pielite. Pe parcursul acestor 5 -6 zile de macerare-fermentare inainte de presare, temperatura este controlata. Pentru ...

Descriere


Cramele Recas Castel Huniade Cabernet Sauvignon

Strugurii Cabernet sunt mai intai desciorchinati si zdrobiti inainte de a ajunge in fermentatoarele de otel inoxidabil cu o capacitate de 50 000 de litri. Aici se adauga culturi de drojdie cunoscute si de incredere pentru o fermentare adecvata. Inainte de presare, sunt necesare temperaturi de pana la 28 oC pentru a obtine o extractie completa a culorii si a aromei din pielite. Pe parcursul acestor 5 -6 zile de macerare-fermentare inainte de presare, temperatura este controlata. Pentru vinurile Huniade, nu se foloseste presarea grea. Rosu purpuriu intens, cu reflexii violete , limpiditate buna. Arome intense de fructe (visine, coacaze) aspecte vegetale si mineralitate. Atac mediu, aciditate buna, corp bun, tanini tineri si activi, usor vegetal, gust de visine coapte cu final lejer de condiment.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cramele Recas Castel Huniade Cabernet Sauvignon de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cramele Recas Castel Huniade Cabernet Sauvignon sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.