Cramele Oprisor Cupola Sanctis Sfantul Ilie

de la 45.00 lei
(4 magazine)
Chiar dacã porneşte cu note sobre, cerneloase, care anunţã un vin greu, serios, se dechide repede spre note de fructe roşii, dulceţuri şi gemuri, dezvãluind o catifelare tandrã de cacao şi taninuri fine. Postugustul este lung şi surprinzãtor, dezvãluind note proaspete şi calde, fructate, însã fãrã sã ascundã vârsta aproape de maturitate a vinului.Chiar dacã porneşte cu note sobre, c ...

Descriere - Cramele Oprisor Cupola Sanctis Sfantul Ilie


Chiar dacã porneşte cu note sobre, cerneloase, care anunţã un vin greu, serios, se dechide repede spre note de fructe roşii, dulceţuri şi gemuri, dezvãluind o catifelare tandrã de cacao şi taninuri fine. Postugustul este lung şi surprinzãtor, dezvãluind note proaspete şi calde, fructate, însã fãrã sã ascundã vârsta aproape de maturitate a vinului.Chiar dacã porneşte cu note sobre, cerneloase, care anunţã un vin greu, serios, se dechide repede spre note de fructe roşii, dulceţuri şi gemuri, dezvãluind o catifelare tandrã de cacao şi taninuri fine. Postugustul este lung şi surprinzãtor, dezvãluind note proaspete şi calde, fructate, însã fãrã sã ascundã vârsta aproape de maturitate a vinului.

Capacitate: 750 ml
Tip Produs: vin
Vol Alcool: 13,5%
Țara de origine: Romania
Tip: sec
Culoare: rosu
Soi: Cupaj rosu
Regiune: Oltenia

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cramele Oprisor Cupola Sanctis Sfantul Ilie de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cramele Oprisor Cupola Sanctis Sfantul Ilie sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.