Cramele Oprisor Cupola Sanctis Sfantul Gheorghe

Cramele Oprisor Cupola Sanctis Sfantul Gheorghe
oferte de la
42.84 lei

(4 magazine)
Purtător de biruinţă, Marele Mucenic Gheorghe s-a născut din părinţi creştini în Cappadocia. Urmând carieră militară, a ajuns comandant în armata lui Diocleţian chiar în anul Domnului 303, când împăratul le-a cerut supuşilor creştinaţi ai Romei să se lepede de credinţă şi să se întoarcă la idoli. Gheorghe nu şi-a negat credinţa, refuzând să aducă jertfe idolilor. A fost supus la chinuri cumplite: străpuns cu sul ...

Descriere - Cramele Oprisor Cupola Sanctis Sfantul Gheorghe


Purtător de biruinţă, Marele Mucenic Gheorghe s-a născut din părinţi creştini în Cappadocia. Urmând carieră militară, a ajuns comandant în armata lui Diocleţian chiar în anul Domnului 303, când împăratul le-a cerut supuşilor creştinaţi ai Romei să se lepede de credinţă şi să se întoarcă la idoli. Gheorghe nu şi-a negat credinţa, refuzând să aducă jertfe idolilor. A fost supus la chinuri cumplite: străpuns cu suliţa, aruncat la vale pe roata ţintuită şi apoi în groapa cu var, bătut cu vine de bou şi pus să alerge în încălţări din cuie, a fost otrăvit. Dar dumnezeiescul Înger i-a stat mereu alături şi l-a ferit.

Sfântul Gheorghe este protectorul militarilor. Îl ştim din icoane ca Omorâtor al Balaurului. Povestea spune că a salvat oraşul Selena din Libia de un monstru care asuprea ţinutul. Balaurul pretindea mereu oi de la localnici, iar când oile s-au terminat, a luat-o pe fiica stăpânului cetăţii. Gheorghe a străpuns Balaurul cu suliţa şi a dus fata înapoi tatălui. Mai-marele cetăţii i-a oferit salvatorului fiica de soţie şi jumătate de avere, însă Gheorghe a refuzat, motivând că are multe de făcut întru apărarea Bisericii şi a credincioşilor săi.

Este serbat în 23 aprilie.

Este un vin pentru inimã, pentru dragostea fiecãruia dintre noi pentru cel de alãturi, pentru zilele în care ne amintim ce conteazã cu adevãrat credinţa, iubirea şi omenia.

Capacitate: 750 ml
Tip Produs: vin
Vol Alcool: 14,2 %
Țara de origine: Romania
Tip: sec
Culoare: rosu
Soi: Cupaj rosu
Regiune: Oltenia

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cramele Oprisor Cupola Sanctis Sfantul Gheorghe de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cramele Oprisor Cupola Sanctis Sfantul Gheorghe sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.