Crama Rasova VIN ALB RASOVA SUR MER SAUVIGNON BLANC 0.75L

59,90 lei (1 magazin)
Rasova Sur Mer Sauvignon Blanc este un vin cu o expresie aromatica exotica ce isi echilibreaza perfect tentele dulcege ale fructelor galbene coapte cu aroma fresh a citricilor suculente. Se remarca note generoase de mere si piersici bine coapte cu accente de pomelo si mandarine dar si usoare note vegetal-florale. Gustul este plin, rotund si cu o structura mineral-sarata imbinata perfect in tente de fructe coapte. Rasova Sur Mer Sauvignon Blanc este un vin extrem de prietenos si proasp ...

Descriere


Crama Rasova VIN ALB RASOVA SUR MER SAUVIGNON BLANC 0.75L

Rasova Sur Mer Sauvignon Blanc este un vin cu o expresie aromatica exotica ce isi echilibreaza perfect tentele dulcege ale fructelor galbene coapte cu aroma fresh a citricilor suculente. Se remarca note generoase de mere si piersici bine coapte cu accente de pomelo si mandarine dar si usoare note vegetal-florale.
Gustul este plin, rotund si cu o structura mineral-sarata imbinata perfect in tente de fructe coapte. Rasova Sur Mer Sauvignon Blanc este un vin extrem de prietenos si proaspat cu o aciditate "ritmata" insa plinatatea fructului ramane intacta.
Postgustul îsi urmeaza cursul natural si fructat, accentuând o tenta tonic-dulceaga, de pomelo, pentru un plus de prospetime. Litraj: 75cl Stil: Sec Regiune: Dealurile Dobrogei Tara de origine: Romania Crama: Rasova

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Crama Rasova VIN ALB RASOVA SUR MER SAUVIGNON BLANC 0.75L de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Crama Rasova VIN ALB RASOVA SUR MER SAUVIGNON BLANC 0.75L sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.