Crama Girboiu Epicentrum Merlot & Cabernet Sauvignon BAX 6 st. x 0.75L

122.29 lei (1 magazin)
Epicentrum un cupaj realizat din Merlot si Cabernet Sauvignon un vin corpolent cu note fructate care se dezvolta gradat ducand la eliberarea treptata a aromelor. Maturarea se realizeaza in butoaie de stejar frantuzesc pana la 12 luni. Epicentrum Melot & Cabernet Sauvignon un vin armonios cu arome complexe si delicate.Culoare: Rubiniu inchis.Miros: Un buchet complex cu note de fructe rosii dominate de coacaze si visine imbinate armonios cu accentele florale de violete si condimente ...

Descriere


Crama Girboiu Epicentrum Merlot & Cabernet Sauvignon BAX 6 st. x 0.75L

Epicentrum un cupaj realizat din Merlot si Cabernet Sauvignon un vin corpolent cu note fructate care se dezvolta gradat ducand la eliberarea treptata a aromelor. Maturarea se realizeaza in butoaie de stejar frantuzesc pana la 12 luni. Epicentrum Melot & Cabernet Sauvignon un vin armonios cu arome complexe si delicate.Culoare: Rubiniu inchis.Miros: Un buchet complex cu note de fructe rosii dominate de coacaze si visine imbinate armonios cu accentele florale de violete si condimente.Gust: Tanini moi care dezvolta arome bogate si intense de mure, coacaze si prune cu un finis lung si bogat. Asocieri gastronomice: preparate din carne de porc, preparate din carne de oaie, preparate din carne de vita.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Crama Girboiu Epicentrum Merlot & Cabernet Sauvignon BAX 6 st. x 0.75L de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Crama Girboiu Epicentrum Merlot & Cabernet Sauvignon BAX 6 st. x 0.75L sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.