Cosmetic Plant Crema Nutritiva Pentru Maini Si Unghii Cu Argan 100ml

de la 11,00 lei (2 magazine)
Descriere: Cu efecte multiple ce combină ȋngrijirea, protecția și regenerarea, crema ajută pielea uscată a mâinilor să ȋși recapete elasticitatea și suplețea. Ingredientele certificate bio, ulei de argan si extract de Aloe Vera alături de vitaminele A și E refac bariera de protecție a pielii și ii redau acesteia catifelarea și confortul natural. Mod de utilizare: Crema nutritivă mâini și unghii se aplică pe pielea curată a mâinilor, prin masaj ușor, p ...

Descriere


Cosmetic Plant Crema Nutritiva Pentru Maini Si Unghii Cu Argan 100ml

Descriere:

Cu efecte multiple ce combină ȋngrijirea, protecția și regenerarea, crema ajută pielea uscată a mâinilor să ȋși recapete elasticitatea și suplețea. Ingredientele certificate bio, ulei de argan si extract de Aloe Vera alături de vitaminele A și E refac bariera de protecție a pielii și ii redau acesteia catifelarea și confortul natural.

Mod de utilizare:

Crema nutritivă mâini și unghii se aplică pe pielea curată a mâinilor, prin masaj ușor, până la absorbția completă. Se poate utiliza ori de câte ori este nevoie.

FARA PARABENI
PARA PARAFINE
FARA COLORANTI

Ingrediente:

Aqua, Stearic Acid, Glycerin, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Glyceryl Stearate, Triethanolamine, Argania Spinosa Kernel Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Isopropyl Myristate, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Sodium Gluconate, Parfum, Phenoxyethanol, Decylene Glycol, Caprylyl Glycol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate

*ingrediente provenite din culturi organice

Tara de origine: Romania

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cosmetic Plant Crema Nutritiva Pentru Maini Si Unghii Cu Argan 100ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cosmetic Plant Crema Nutritiva Pentru Maini Si Unghii Cu Argan 100ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.