Cormoran Avertizor Pro Carp X3000

79.64 lei
(1 magazin)
avertizor de înaltă tehnologie cu echipament complet: sensibilitate reglabilă, volum și pitch pitch. drop-back-ul si runs-ul sunt afișate diferit cu sunet și lumină (culoarea schimbabilă prin buton) și led, care reflectă și setarea de sensibilitate.avertizorul are funcție reglabilă a luminii de noapte si partea electronică complet sigilată - fiind perfect protejat împotriva apei. ...

Descriere


Cormoran Avertizor Pro Carp X3000

avertizor de înaltă tehnologie cu echipament complet: sensibilitate reglabilă, volum și pitch pitch. drop-back-ul si runs-ul sunt afișate diferit cu sunet și lumină (culoarea schimbabilă prin buton) și led, care reflectă și setarea de sensibilitate.

avertizorul are funcție reglabilă a luminii de noapte si partea electronică complet sigilată - fiind perfect protejat împotriva apei.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cormoran Avertizor Pro Carp X3000 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cormoran Avertizor Pro Carp X3000 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.