Corel VideoStudio Ultimate 2021 ENG Win, licenta electronica

de la 385.00 lei (2 magazine)
Descriere Licenta Corel VideoStudio Ultimate 2021 ENG Win, licenta electronica Licenta permanenta. Livrare electronica in 24h-48h Noul Corel VideoStudio Ultimate 2021 face ca crearea celor mai bune videoclipuri să fie distractivă și ușoară cu instrumente simplificate și noi adăugiri creative. Răsfoiți sute de grafice, titluri și tranziții drag-and-drop, precum și peste 2.000 de efecte vizuale - inclusiv colecții exclusive de ...

Descriere


Corel VideoStudio Ultimate 2021 ENG Win, licenta electronica

Descriere

Licenta Corel VideoStudio Ultimate 2021 ENG Win, licenta electronica

Licenta permanenta.

Livrare electronica in 24h-48h

Noul Corel VideoStudio Ultimate 2021 face ca crearea celor mai bune videoclipuri să fie distractivă și ușoară cu instrumente simplificate și noi adăugiri creative. Răsfoiți sute de grafice, titluri și tranziții drag-and-drop, precum și peste 2.000 de efecte vizuale - inclusiv colecții exclusive de la lideri din industrie. Redați stiluri video populare și editați videoclipuri pe rețelele de socializare în câteva minute cu noi șabloane de design instantaneu - și chiar adăugați personalitate și sporiți-vă reacțiile cu noi stickere AR! Instrumentele exclusive VideoStudio Ultimate și performanța optimizată vă ajută să treceți dincolo de soluțiile video de bază și să vă dezvoltați abilitățile. Explorați caracteristici disponibile numai în versiunea Ultimate, cum ar fi stabilizarea video, editarea ecranului divizat, gradarea culorilor, mascare video si mult mai mult! 

Scufundați-vă în editare video distractivă, ușoară și creativă și surprindeți-vă cu ceea ce puteți produce în noul VideoStudio Ultimate 2021.

 

 

Trăiește viața din plin. Faceți filme.

Editare video ușoară, distractivă și pentru începători

Include si:

  • Colectare de efecte premium
  • Înregistrare ecran
  • Disc Creator din meniu
  • Prezentare inteligentă de diapozitive și filme
Include instrumente de editare!

Editați ca un profesionist cu instrumente diversificate

  • Înregistrați-vă ecranul și capturați videoclipuri de pe camera web în același timp
  • Adăugați stil cu instrumente de animație, urmărire mișcare și efecte de viteză
  • Exprimați-vă din orice perspectivă cu editarea video 360
  • Stăpânește sunetul cu instrumente de editare audio

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Corel VideoStudio Ultimate 2021 ENG Win, licenta electronica de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Corel VideoStudio Ultimate 2021 ENG Win, licenta electronica sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.