Corel PDF Fusion ENG - Licenta permanenta

de la 240.00 lei (2 magazine)
Descriere Licenta Corel PDF Fusion ENG - Licenta permanenta Livrare electronica in 24h. Sporeste productivitatea cu Corel PDF Fusion, un creator de PDF-uri într-unul care îți permite să vizualizezi fișiere, să asamblezi, editezi și să creezi PDF-uri. Vizualizați peste 100 de tipuri de fișiere diferite doar glisându-le și aratandu-le în ecranul de întâmpinare. Luați pagini din mai multe fișiere, inclusiv documente, foi de calcu ...

Descriere


Corel PDF Fusion ENG - Licenta permanenta

Descriere

Licenta Corel PDF Fusion ENG - Licenta permanenta

Livrare electronica in 24h.

Sporeste productivitatea cu Corel PDF Fusion, un creator de PDF-uri într-unul care îți permite să vizualizezi fișiere, să asamblezi, editezi și să creezi PDF-uri. Vizualizați peste 100 de tipuri de fișiere diferite doar glisându-le și aratandu-le în ecranul de întâmpinare. Luați pagini din mai multe fișiere, inclusiv documente, foi de calcul și prezentări și combinați-le într-un singur PDF pentru a le partaja cu oricine. Adăugați text nou, marcaje și comentarii. În plus, convertiți fișierele în format PDF, XPS și DOC doar cu un clic.

 

Economisiți bani vizualizând peste 100 de tipuri de fișiere fără a cumpăra software suplimentare.

Creați și editați cu ușurință PDF-uri

Glisați și plasați pentru a combina mai multe tipuri de fișiere într-un pachet PDF

Economisiți timp utilizand cu ușurință conținutul, în loc să retipăriți și tăiați și lipiți.

Partajează orice fisier prin conversia în format PDF, XPS sau Microsoft® Word

  

NOTĂ:

Corel® PDF Fusion ™ este disponibil în limba engleză și este acceptat pentru instalarea numai în sistemele de operare în limba engleză. Numai fișierele și conținutul în limba engleză sunt acceptate pentru a utiliza acest produs.

  • Microsoft® Windows® 7, Windows Vista® or Windows® XP with latest service packs installed (32-bit and 64-bit editions)
  • 512 MB of RAM (1 GB recommended)
  • 250 MB of available hard disk space
  • 1.3 GHz or faster processor
  • 1,024 x 768 screen resolution
  • Support for install on English language operating systems only. Only English language files and content are supported to use with this product.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Corel PDF Fusion ENG - Licenta permanenta de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Corel PDF Fusion ENG - Licenta permanenta sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.