Corel DRAW Graphics Suite 2021 Mac Perpetua

Descriere CorelDRAW Graphics Suite 2021 MAC, Licenta electronica Licenta de tip electronic cu link de download si cheie de activare.  Termen de livrare electronic: ~ 1-2 zile  Cod producător:  ESDCDGS2021MROW Platforma: MAC Licență: comercială - perpetuă Forma: versiune electronică Limba: multilingvă (MULTI)  CorelDRAW Graphics Suite 2021 include: CorelDRAW 2021 Corel PHOTO-PAINT ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Corel DRAW Graphics Suite 2021 Mac Perpetua

Descriere

CorelDRAW Graphics Suite 2021 MAC, Licenta electronica

Licenta de tip electronic cu link de download si cheie de activare. 

Termen de livrare electronic: ~ 1-2 zile 

Cod producător:  ESDCDGS2021MROW

Platforma: MAC

Licență: comercială - perpetuă

Forma: versiune electronică

Limba: multilingvă (MULTI) 

CorelDRAW Graphics Suite 2021 include:
  • CorelDRAW 2021
  • Corel PHOTO-PAINT® 2021
  • Corel Font Manager ™ 2021
  • CorelDRAW.app ™ 2021
  • CorelDRAW.app ™ pentru iPad 2021
  • Corel CAPTURE ™ 2021
  • Corel PowerTRACE ™ 2021
  • Corel AfterShot ™ 3 HDR

De la ilustratie la creatie, stimuleaza-ti creativitatea.
Incepeti-va aventura cu cea mai avansata si mai cuprinzatoare suita de design grafic. Utilizati toate instrumentele de care aveti nevoie pentru ilustrarea profesionala a vectorului, aspectul paginii, editarea fotografiilor, tipografia, colaborarea in echipa si multe altele - concepute pentru a face lucrurile fara probleme pe orice dispozitiv.

CorelDRAW® Graphics Suite 2021 a fost pregatit pentru aceste schimbari dinamice. Cu un accent sporit pe eficientizarea colaborarii, instrumentele noastre de noua generatie va permit sa colectati comentarii si sa raspundeti la feedback in timp real, indiferent unde se afla membrii echipei sau clientii. Optiunile avansate pentru editarea ilustratiilor si fotografiilor eficientizeaza procesul de proiectare si va permit sa obtineti efectele dorite in timp record. In plus, noile fluxuri de lucru va permit sa controlati paginile si resursele, permitandu-va sa finalizati proiectele mai rapid.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Corel DRAW Graphics Suite 2021 Mac Perpetua de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Corel DRAW Graphics Suite 2021 Mac Perpetua sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.