Corega Whitening 30 Dental Cleaning tablets

Corega Whitening 30 Dental Cleaning tablets
19.00 lei
(1 magazin)
Whitening tabletelor de curățare vă ajută să curățați înlocuirea dentară într-un mod mai delicat decât pasta de dinți convențională. În plus, distruge 99,9% din bacteriile care provoacă respirație urâtă și ajută la îndepărtarea petelor și a petelor încăpățânate. În utilizarea recomandată, ele ajută la menținerea culorii inițiale a înlocuitorului dvs. dentar. ...

Descriere - Corega Whitening 30 Dental Cleaning tablets


Whitening tabletelor de curățare vă ajută să curățați înlocuirea dentară într-un mod mai delicat decât pasta de dinți convențională. În plus, distruge 99,9% din bacteriile care provoacă respirație urâtă și ajută la îndepărtarea petelor și a petelor încăpățânate. În utilizarea recomandată, ele ajută la menținerea culorii inițiale a înlocuitorului dvs. dentar.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Corega Whitening 30 Dental Cleaning tablets de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Corega Whitening 30 Dental Cleaning tablets sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.