Cooler Master MM830

de la 431,99 lei (2 magazine)
Mouse Gaming Cooler Master MM830 RGB, Optic, Cu fir, USB Controlul este numele jocului cu mouse-ul ergonomic MM830. Cooler Master a impachetat acest mouse de joc de top cu toate caracteristicile necesare si inalta performanta de care aveti nevoie pentru a va asigura o victorie impecabila. Acestea includ standarde cum ar fi senzorul optic ultra-precis si carcasa si butoane extrem de durabile - dar a adaugat chiar si un OLED personalizabil si un D-pad integrat pentru acces rapid ...

Descriere


Cooler Master MM830

Mouse Gaming Cooler Master MM830 RGB, Optic, Cu fir, USB

Controlul este numele jocului cu mouse-ul ergonomic MM830. Cooler Master a impachetat acest mouse de joc de top cu toate caracteristicile necesare si inalta performanta de care aveti nevoie pentru a va asigura o victorie impecabila. Acestea includ standarde cum ar fi senzorul optic ultra-precis si carcasa si butoane extrem de durabile - dar a adaugat chiar si un OLED personalizabil si un D-pad integrat pentru acces rapid la cele mai importante abilitati. Luminos si plin de functii, MM830 este arma necesara pentru cei care doresc sa conduca echipa lor la victorie.

  • D-pad integrat ascuns - intotdeauna la indemana, dar nu in cale, accesati abilitatile cu ajutorul a patru butoane ascunse pentru acces rapid.
  • Senzor 24K DPI - senzor de top reglabil de pana la 24, 000 DPI pentru toate conditiile de lupta.
  • Iluminare RGB - Iluminare RGB cu 4 zone pentru un aspect mai frumos.
  • Display Oled - urmariti statisticile dvs. cu ajutorul unui afisaj personalizabil 96x64 pe mouse.
  • Materiale de calitate - sasiu PBT pentru a reduce la minimum uzura, impreuna cu switch-urile Omron si scroll japonez pentru durabilitate fara intarzieri.
  • Roata de precizie - ajustati toate setarile de la o roata - si peste toate dispozitivele Cooler Master!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cooler Master MM830 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cooler Master MM830 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.