Cooler Master MAP-G2PN-126PC-R1

de la 196.99 lei
(4 magazine)
Cooler CPU Cooler Master MasterAir G200P RGB Low-Profile AMD/INTEL PROIECTAT PENTRU CAZURI DE FACTOR PE MICA FORMA MasterAir G200P este un racoritor de procesor cu profil scazut de 39,4 mm, conceput pentru cazuri de factori mici si pentru computere compacte. Construit cu un puternic ventilator PWM patrat de 92 mm pentru a maximiza racirea de sus in jos, G200P dispune de o gama larga de viteza a ventilatorului, care este bine reglata pentru fluxul de aer maxim, performanta generala ...

Descriere


Cooler Master MAP-G2PN-126PC-R1

Cooler CPU Cooler Master MasterAir G200P RGB Low-Profile AMD/INTEL

PROIECTAT PENTRU CAZURI DE FACTOR PE MICA FORMA

MasterAir G200P este un racoritor de procesor cu profil scazut de 39,4 mm, conceput pentru cazuri de factori mici si pentru computere compacte. Construit cu un puternic ventilator PWM patrat de 92 mm pentru a maximiza racirea de sus in jos, G200P dispune de o gama larga de viteza a ventilatorului, care este bine reglata pentru fluxul de aer maxim, performanta generala de racire sau functionarea silentioasa. Ventilatorul RGB este compatibil cu toate placile de baza certificate RGB si include un control LED RGB cu fir, care permite personalizarea completa a culorilor.

  • RGB LED Controller - Controlerul RGB LED cu fir permite culori si efecte personalizabile doar prin simpla atingere a unui buton.
  • Proiectat pentru carcase cu factor de forma mica - Radiatorul de caldura cu profil foarte scazut masoara 39,4 mm in ansamblu - dimensiunea ideala pentru calculatoarele cu factor de forma mica.
  • Doua forme de conducta de caldura in forma de C - Proiectarea conductei de caldura in forma strategica pentru un racitor ultra-compact care maximizeaza disiparea caldurii.
  • Ventilator PWM de 92 mm cu iluminare RGB - Ventilator PWM cu gama larga de viteza, care este dotat cu iluminare LED RGB

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cooler Master MAP-G2PN-126PC-R1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cooler Master MAP-G2PN-126PC-R1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.