Continental WINTERCONTACT TS 870 P 235/60 R18 107H

834.90 lei (1 magazin)
WinterContact™ TS 870 P Iarna vă oferă ploaie, gheață și zăpadă. Noi vă oferim control. Niciun anotimp nu combină atâtea condiții meteo diferite, precum iarna. Cu toate acestea, vrem să aveți control asupra acestora într-un mod fiabil. Noile anvelope WinterContact™ TS 870 P beneficiază de un concept îmbunătățit de canale și profil, care vă oferă o aderență excelentă pe zăpadă și gheață. În același timp, o nouă compoz ...

Descriere


Continental WINTERCONTACT TS 870 P 235/60 R18 107H

WinterContact™ TS 870 P
Iarna vă oferă ploaie, gheață și zăpadă. Noi vă oferim control.

Niciun anotimp nu combină atâtea condiții meteo diferite, precum iarna. Cu toate acestea, vrem să aveți control asupra acestora într-un mod fiabil. Noile anvelope WinterContact™ TS 870 P beneficiază de un concept îmbunătățit de canale și profil, care vă oferă o aderență excelentă pe zăpadă și gheață. În același timp, o nouă compoziție a compusului nostru CoolChili™ permite o performanță optimizată pe carosabilul umed, o rezistență scăzută la rulare și un kilometraj ridicat, pentru a vă permite să vă bucurați de o plimbare sigură pe timpul iernii, în orice moment și în orice condiții.

Bucurați-vă de o manevrabilitate precisă pe zăpadă și gheață mulțumită conceputului său cu canale și profil inteligent.
Descoperiți performanțe excelente pe carosabilul umed datorită unei noi compoziții a compusului nostru CoolChili™.
Beneficiați de un kilometraj ridicat și o rezistență scăzută la rulare ce conduce la un consum redus de combustibil.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Continental WINTERCONTACT TS 870 P 235/60 R18 107H de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Continental WINTERCONTACT TS 870 P 235/60 R18 107H sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.