Continental Winter Contact TS 830P 305/40 R20 112V

1 278.35 lei
(1 magazin)
Noul ContiWinterContactTM TS 830 P - siguranţă pe timp de iarnă pentru autovehicule foarte performante. Forţă excepţională de frânare pe drumurile ude şi acoperite cu gheaţă Numărul mare de blocuri rigide din centrul profilului, precum şi numeroasele striaţii ce determină formarea unui număr maxim de muchii aderente îmbunătăţesc frânarea pe drumurile ude şi acoperite cu gheaţă.O mai bună forţă de tracţiune pe zăpadăNumărul mare de blocuri ...

Descriere


Continental Winter Contact TS 830P 305/40 R20 112V

Noul ContiWinterContactTM TS 830 P - siguranţă pe timp de iarnă pentru autovehicule foarte performante.

Forţă excepţională de frânare pe drumurile ude şi acoperite cu gheaţă

Numărul mare de blocuri rigide din centrul profilului, precum şi numeroasele striaţii ce determină formarea unui număr maxim de muchii aderente îmbunătăţesc frânarea pe drumurile ude şi acoperite cu gheaţă.

O mai bună forţă de tracţiune pe zăpadă

Numărul mare de blocuri şi nervuri din umărul anvelopei crează multiple muchii de aderenţă, determinând astfel o tracţiune mai bună pe zăpadă.

Randament kilometric sporit

Datorită distribuţiei simetrice a blocurilor rigide, precum şi a presiunii distribuite uniform pe pata de contact cu solul, ContiWinterContact™ TS 830 P are o uzură redusă şi uniformă, determinând astfel un randament kilometric sporit.

Avantaje:

  • Putere excepţională de frânare pe zăpadă şi gheaţă
  • Forţă mare de tracţiune pe zăpadă
  • Randament kilometric sporit

Siguranț ă pe timp de iarnă pentru autovehicule de înaltă performanț ă. Avându-ș i originea în Germania, Continental oferă anvelope premium cu performanț ă optimă la frânare ș i siguranț ă. Putere excepț ională de frânare pe gheaț ă ș i pe zăpadă.  Beneficiază de încrederea celor mai mari producători de autoturisme, inclusiv modele precum Audi A1/A3/A6/A8, BMW Series 1/3/5/6 ș i Porsche 911/Macan/Panamera.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Continental Winter Contact TS 830P 305/40 R20 112V de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Continental Winter Contact TS 830P 305/40 R20 112V sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.