Conter Stabilizator de tensiune cu servomotor MSER-2000VA

388.00 lei
(1 magazin)
Stabilizatorul de tensiune tip servomotor este un dispozitiv electric ce mentine valori relativ constante ale tensiunii electrice pe un element de circuit. Acesta are componente electronice si electromecanice.Datorita varietatii si numarului mare de consumatori casnici, tensiunea de la retea capata fluctuatii, motiv daunator pentru anumite aparate, precum calculatoarele, produsele ce au in componenta compresoare (frigider, aer conditionat), televizoarele cu plasma, liniile video si aud ...

Descriere


Conter Stabilizator de tensiune cu servomotor MSER-2000VA

Stabilizatorul de tensiune tip servomotor este un dispozitiv electric ce mentine valori relativ constante ale tensiunii electrice pe un element de circuit. Acesta are componente electronice si electromecanice.Datorita varietatii si numarului mare de consumatori casnici, tensiunea de la retea capata fluctuatii, motiv daunator pentru anumite aparate, precum calculatoarele, produsele ce au in componenta compresoare (frigider, aer conditionat), televizoarele cu plasma, liniile video si audio digitale etc).Variatiile si parazitii din retea induc defecte majore in consumatori, iar cei mai sensibili se deterioreaza. De cele mai multe ori, astfel de defecte nu fac uzul garantiei. Cea mai buna solutie – practic si ieftin – este folosirea unui stabilizator de tensiune, pentru echipamentele sensibile.Stabilizatorul de tensiune ideal este un circuit care asigura la iesire o tensiune independenta de tensiunea de intrare, de curentul de sarcina si de temperatura.Stabilizatorul de tensiune real nu poate realiza o independenta totala a tensiunii de iesire de factorii mentionati mai sus, dar le micsoreaza dependenta.Afisajul dublu analogic, permite citirea cu precizie, atat a tensiunii de intrare (retea), cat si pe cea stabilizata, de la iesire.IMPORTANT: Stabilizatorul de tensiune cu servomotor asigura o precizie foarte ridicata respectiv ± 3%.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Conter Stabilizator de tensiune cu servomotor MSER-2000VA de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Conter Stabilizator de tensiune cu servomotor MSER-2000VA sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.