CONCEPT IL3020

1 014.00 lei (1 magazin)
Tânjiți după o piele netedă, fără păr? Cu epilatorul Concept IL3020 Perfect Skin, puteți realiza acest lucru în confortul propriei case. Epilatorul Perfect Skin IL3000 IPL folosește tehnologia de lumină pulsată intensă (IPL), care a fost supusă la peste 15 ani de studii clinice în întreaga lume. Permite tratament în 2 moduri și 5 niveluri în funcție de nuanța pielii. Este echipat cu 2 atașamente interschimbabile, cu care puteți &ici ...

Descriere


CONCEPT IL3020

Tânjiți după o piele netedă, fără păr? Cu epilatorul Concept IL3020 Perfect Skin, puteți realiza acest lucru în confortul propriei case. Epilatorul Perfect Skin IL3000 IPL folosește tehnologia de lumină pulsată intensă (IPL), care a fost supusă la peste 15 ani de studii clinice în întreaga lume. Permite tratament în 2 moduri și 5 niveluri în funcție de nuanța pielii. Este echipat cu 2 atașamente interschimbabile, cu care puteți îndepărta cu ușurință părul de pe picioare, mâini și în zonele sensibile - bikini, axile și față (obraji, buza superioară, bărbie). Dispozitivul este ușor de utilizat și epilarea cu el este nedureroasă și de lungă durată. Viața epilatorului atinge 300 000 de impulsuri luminoase.

Tehnologie IPL:

Această tehnologie dovedită științific oferă rezultate rapide și de durată. Sclipirile de lumină intensă pulsată ajung sub suprafața pielii în timpul epilării, unde acționează asupra pigmentului întunecat al părului. Acest efect termic distruge eficient și nedureros părul cu tot cu rădăcini și previne creșterea. Cu o utilizare regulată și corectă, veți obține o piele netedă până la câteva luni.

Nu așteptați vara

Dacă vrei să ai o piele frumos netedă vara, începe să te epilezi cu mult timp înainte. Acest lucru se datorează faptului că pielea nu trebuie expusă la lumina soarelui timp de cel puțin 4 săptămâni înainte și cel puțin 2 săptămâni după utilizarea epilatorului IPL. Dacă ați aplicat o cremă auto-bronzantă pe piele, așteptați până când efectul de bronzare al cremei va dispare complet. Un epilator IPL poate fi utilizat atât de bărbați, cât și de femei cu vârsta peste 18 ani.

Pentru cine se potrivețte epilatorul IPL?

Epilarea cu epilatorul IPL este cea mai eficientă la persoanele cu piele mai deschisă și păr mai întunecat, care conține pigment întunecat și, prin urmare, epilarea este mai eficientă. Cu cât firele de păr sunt mai deschise, iar pielea mai închisă la culoare, cu atât eficacitatea epilatorului IPL este mai mică.

Senzor de protecție a ochilor

Epilatorul IPL are un senzor de siguranță încorporat care împiedică trimiterea pulsului atunci când îndreptați epilatorul în spațiu deschis. Datorită acestui senzor, dispozitivul va funcționa corect numai atunci când suprafața de aplicare este în contact complet cu pielea.

Mod PRECISION

Potrivit pentru tratamentul celor mai puțin accesibile și mai sensibile zone, cum ar fi fața, axilele, zona bikini etc. Dispozitivul emite impulsuri unice apăsând butonul de eliberare a impulsurilor.

Modul GLISS

Acest mod este potrivit pentru tratarea unor zone mai mari, cum ar fi picioarele, brațele, spatele etc. Glisați încet dispozitivul peste piele fără a-l ridica. Epilatorul emite mai multe impulsuri la rând, permițând un tratamente mai rapid și mai fin.

Când să nu utilizați epilatorul IPL

Epilatorul IPL nu trebuie utilizat pe părți tatuate ale corpului, zonele cu machiaj permanent, pistrui, semne din naștere și alte semne întunecate. Acoperiți bine aceste zone înainte de utilizare. În același timp, epilarea IPL nu este recomandată persoanelor cu piele foarte sensibilă, boli ale pielii, cu incidență ridicată a venelor roșii, a varicelor sau a femeilor însărcinate și care alăptează. Dacă sunteți altfel bolnav sau nu sunteți sigur dacă epilarea IPL este potrivită pentru dvs., consultați un dermatolog sau medicul dumneavoastră.

Aplicatie de mobil

Cu aplicația Concept IPL, veți obține consilierul dvs. personal pentru a vă ajuta să planificați proceduri individuale și să monitorizați progresul tratamentului. Vă va ajuta să alegeți nivelul adecvat al intensității pulsului în funcție de nuanța pielii și să monitorizați intervalele dintre proceduri. Nu lipsește, de asemenea, un tutorial video clar în care veți învăța cum să utilizați corect epilatorul pentru a obține rezultate eficiente și pe termen lung.

Parametri tehnici:

Epilare sigură și de lungă durată din confortul casei dumneavoastră
Îndepărtează părul de pe pielea picioarelor, brațelor, axilelor, zona bikini și față
Tehnologie de lumină pulsată intensă
5 nivele, 2 moduri - precision, gliss
2 atașamente:
Ecran LCD:
Senzor de protecție a ochilor
Indicator de disponibilitate
Aplicație mobilă IPL Concept pentru planificarea tratamentului
Oprire automată când este inactiv
Depozitare: carcasă
Rezistenta lămpii: 300.000 de impulsuri
Tensiune: 100-240 V ~, 50/60 Hz, 1,2 A
Consum de energie: 36 W
Zona de aplicare: 2 cm²
Spectrul luminii: 550-1200 nm
Frecvența impulsurilor: nivelul de intensitate 1 - impulsuri după 1,6 s / nivelul de intensitate 5 - impulsuri după 3,6 s
Intensitatea pulsului luminii:
gradul de intensitate 1-2 J / cm²
gradul de intensitate 2-2 J / cm²
gradul de intensitate 3-3 J / cm²
gradul de intensitate 4-3 J / cm²
gradul de intensitate 5-4 J / cm²
Dimensiuni: 8 x 17,5 x 3,1 cm
Greutate: 0,5 kg
Alimentare: rețea electrică
Culoare: alb + rosegold

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul CONCEPT IL3020 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru CONCEPT IL3020 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.