Comtec Contactor de forta tip D – LC1-D MF0003-01048

de la 252.00 lei
(2 magazine)
Tip Constructiv: 1 ND + 1 NI Curent Nom: 80A Contactorul este un aparat de comutatie cu actionare electromagnetica capabil de a stabili, suporta si intrerupe curenti in conditii normale de exploatare al unui circuit. Poate fi echipat cu un releu termic pentru protectia la suprasarcina. Pentru protectia impotriva curentilor de scurtcircuit , trebuie montat in amontele contactorului un intrerupator automat sau sigurante fuzibile. Contactorul si releul termic se aleg, astfel incat c ...

Descriere


Comtec Contactor de forta tip D – LC1-D MF0003-01048

Tip Constructiv: 1 ND + 1 NI Curent Nom: 80A Contactorul este un aparat de comutatie cu actionare electromagnetica capabil de a stabili, suporta si intrerupe curenti in conditii normale de exploatare al unui circuit. Poate fi echipat cu un releu termic pentru protectia la suprasarcina. Pentru protectia impotriva curentilor de scurtcircuit , trebuie montat in amontele contactorului un intrerupator automat sau sigurante fuzibile. Contactorul si releul termic se aleg, astfel incat curentul nominal sa fie mai mare, decat curentul nominal al motorului.
Cod producator: MF0003-01048

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Comtec Contactor de forta tip D – LC1-D MF0003-01048 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Comtec Contactor de forta tip D – LC1-D MF0003-01048 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.