Comtec Canal cablu-m semirotund gri 60x15 2 m 43833

15.37 lei
(1 magazin)
Canalul pentru cablu se utilizeaza in constructia instalatilor electrice, pentru mascarea si protejarea conductoarelor electrice, impotriva loviturilor si actiunii mediului ambiant.Canalul de cablu realizat din PVC ignifugat, este disponibil intr-o varietate mare a dimensiunilor completata de accesorii (unghi plan, terminatie, imbinare, derivatie T, unghi interior si exterior). ...

Descriere


Comtec Canal cablu-m semirotund gri 60x15 2 m 43833

Canalul pentru cablu se utilizeaza in constructia instalatilor electrice, pentru mascarea si protejarea conductoarelor electrice, impotriva loviturilor si actiunii mediului ambiant.
Canalul de cablu realizat din PVC ignifugat, este disponibil intr-o varietate mare a dimensiunilor completata de accesorii (unghi plan, terminatie, imbinare, derivatie T, unghi interior si exterior).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Comtec Canal cablu-m semirotund gri 60x15 2 m 43833 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Comtec Canal cablu-m semirotund gri 60x15 2 m 43833 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.