Computherm E400RF

de la 456.00 lei (3 magazine)
Termostat de ambient proramabil fara fir Wi-Fi Computherm E400RF cu comanda prin internet si cu ecran tactil. Termostatul Wi-Fi Computherm E400RF este un aparat de comutare care se poate comanda prin internet de la smartphone,tableta sau calculator. Se recomanda in primul rand pentru comandarea sistemelor de incalzire si racire. Se poate conecta la orice centrala pe gaz, aparat de climatizare sau alt aparat electric cu doua borne de intrare pentru termostat de camera indiferent da ...

Descriere


Computherm E400RF

Termostat de ambient proramabil fara fir Wi-Fi Computherm E400RF cu comanda prin internet si cu ecran tactil.

Termostatul Wi-Fi Computherm E400RF este un aparat de comutare care se poate comanda prin internet de la smartphone,tableta sau calculator.
Se recomanda in primul rand pentru comandarea sistemelor de incalzire si racire.
Se poate conecta la orice centrala pe gaz, aparat de climatizare sau alt aparat electric cu doua borne de intrare pentru termostat de camera indiferent daca acesta este alimentat cu 24 V sau 230 V.
Aparatul este compus din doua unitati: Termostat (emitator) si receptor, care comanda cazanul.
Comunicarea intre cele doua unitati se face prin unde radio (fara fir) astfel incat nu este necesara legatura prin cablu intre centrala si termostat.
Aparatul se poate comanda simplu prin internet sau de la ecranul tactil.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Computherm E400RF de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Computherm E400RF sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.