Collonil Vario Spray Classic

39.99 lei (1 magazin)
Impregnează și îngrijește pielea, materialele cu finisaj metalizat, materialele sintetice, blănurile, materialele elastice, fetrul sau alte tipuri de pâslă și toate combinațiile de materiale. Protejează împotriva umidității și a pătrunderii în adâncime a murdăriei. Reîmprospătează intensitatea culorilor. Instrucțiuni Utilizare: Pulverizați uniform de la o distanță de cca. 20 cm, în mai multe reprize, apoi lăsați să se usuce. Utilizați regulat pentru a îm ...

Descriere


Collonil Vario Spray Classic

Impregnează și îngrijește pielea, materialele cu finisaj metalizat, materialele sintetice, blănurile, materialele elastice, fetrul sau alte tipuri de pâslă și toate combinațiile de materiale. Protejează împotriva umidității și a pătrunderii în adâncime a murdăriei. Reîmprospătează intensitatea culorilor.

Instrucțiuni Utilizare: Pulverizați uniform de la o distanță de cca. 20 cm, în mai multe reprize, apoi lăsați să se usuce. Utilizați regulat pentru a îmbunătați permanent efectul de protecție.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Collonil Vario Spray Classic de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Collonil Vario Spray Classic sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.