Collonil Carbon F4

69.99 lei (1 magazin)
Spuma Carbon F4 este produsă în baza formulei de înaltă performanță F4 care oferă o soluție universală pentru cele patru probleme majore ale îngrijirii încălțămintei: protecție, curățare, îngrijire și luciu. Datorită tehnologiei noastre inovative pe bază de carbon care a fost implementată în această spumă, îngrijirea și luciul durează extrem de mult. Nu există o modalitate mai ușoară de a proteja, curăța, îngriji și lustrui pielea netedă și material ...

Descriere


Collonil Carbon F4

Spuma Carbon F4 este produsă în baza formulei de înaltă performanță F4 care oferă o soluție universală pentru cele patru probleme majore ale îngrijirii încălțămintei: protecție, curățare, îngrijire și luciu. Datorită tehnologiei noastre inovative pe bază de carbon care a fost implementată în această spumă, îngrijirea și luciul durează extrem de mult. Nu există o modalitate mai ușoară de a proteja, curăța, îngriji și lustrui pielea netedă și materialele sintetice - all in one.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Collonil Carbon F4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Collonil Carbon F4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.