Colgate Pastă de dinți Dare to Love 98 ml

11.00 lei
(1 magazin)
Deschideți-va inima și oferiti un zâmbet celor dragi de care va pasă. Oferiți pasta de dinți originală din Ediția Limitată Colgate Dare to Love. Această pastă cu gel de mentă conține cristale solubile racoritoare în formă de inimă. Pe partea din spate a pachetului există și spațiu pentru crearea unui mesaj personal pentru destinatar. ...

Descriere


Colgate Pastă de dinți Dare to Love 98 ml

Deschideți-va inima și oferiti un zâmbet celor dragi de care va pasă. Oferiți pasta de dinți originală din Ediția Limitată Colgate Dare to Love. Această pastă cu gel de mentă conține cristale solubile racoritoare în formă de inimă. Pe partea din spate a pachetului există și spațiu pentru crearea unui mesaj personal pentru destinatar.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Colgate Pastă de dinți Dare to Love 98 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Colgate Pastă de dinți Dare to Love 98 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.