Codemasters Dirt Rally 2.0 Day One Edition Ps4

oferte de la
76.31 lei

(2 magazine)
DiRT Rally 2.0 vă provoaca să vă străpungeti printr-o selecție de locații iconice de raliu de pe tot globul, în cele mai puternice vehicule off-road făcute vreodată, știind că cea mai mică greșeală ar putea pune capăt scenei tale; Veți avea nevoie să vă bazați pe instinctele dvs. cu cea mai impecabilă și cu adevărat focalizată experiență off-road încă, inclusiv un nou model de manipulare autentic, alegerea anvelopei și degradarea suprafeței. Transmiteți-v ...

Descriere - Codemasters Dirt Rally 2.0 Day One Edition Ps4


DiRT Rally 2.0 vă provoaca să vă străpungeti printr-o selecție de locații iconice de raliu de pe tot globul, în cele mai puternice vehicule off-road făcute vreodată, știind că cea mai mică greșeală ar putea pune capăt scenei tale; Veți avea nevoie să vă bazați pe instinctele dvs. cu cea mai impecabilă și cu adevărat focalizată experiență off-road încă, inclusiv un nou model de manipulare autentic, alegerea anvelopei și degradarea suprafeței. Transmiteți-vă mașina de raliu în medii reale de pe șosea din Noua Zeelandă, Argentina, Spania, Polonia, Australia și SUA, cu doar sofer și instincte pentru a vă ghida; Cursa pe opt circuite oficiale de la campionatul FIA World Rallycross, completata cu Supercars si seriile de service autorizate; Dezvoltați-vă echipa și mașinile în jurul strategiilor de rasă și progresați printr-o selecție variată de evenimente și campionate, atât în campania de carieră cu un singur jucător, cât și într-un mediu online competitiv. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Codemasters Dirt Rally 2.0 Day One Edition Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Codemasters Dirt Rally 2.0 Day One Edition Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.