Cobra Labs The Curse 50 serv

Cobra Labs The Curse 50 serv Cobra Labs The Curse este unul dintre cele mai puternice si ravasitoare pre work out de pe planeta Trebuie sa incerci neaparat acest produs pentru a vedea cu adevarat cat de bun este.Una sau doua cupe inainte e antrenament si BOOM!..30 minute mai tarziu tot ce vei dori sa faci e sa ajungi in sala si sa rupi fiarele in doua.Sustine energia pompari uriase si o dorinta nebuna de a ridica greutati pana la epuizare. Forta supraumana viteza si capacitatea de ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Cobra Labs The Curse 50 serv

Cobra Labs The Curse 50 serv Cobra Labs The Curse este unul dintre cele mai puternice si ravasitoare pre work out de pe planeta Trebuie sa incerci neaparat acest produs pentru a vedea cu adevarat cat de bun este.Una sau doua cupe inainte e antrenament si BOOM!..30 minute mai tarziu tot ce vei dori sa faci e sa ajungi in sala si sa rupi fiarele in doua.Sustine energia pompari uriase si o dorinta nebuna de a ridica greutati pana la epuizare. Forta supraumana viteza si capacitatea de a ti depasi limitele. Cobra Labs The Curse nu contine unele din ingredientele inutile care se gasesc in alte preworkout de pe piata ceea ce inseamna sanse mai putine sa te simti rau dupa antrenament sa ai crampe sau dureri de cap sau antrenamente ratate. MOD ADMINISTRARE Amesteca 1 3 cupe cu 200 mll de apa si consuma cu 30 45 minute inainte de antrenament.Furnicaturile iti vor confirma faptul ca functioneaza.Nu folosi mai mult de 3 cupe pe zi.. Tabelul valorilor nutritionale Valori nutritionale 1 portie (5 g) Serviri: 50 Energizing Muscle Fluel Blend Carno Syn (Beta Alanina) Creatina Monohidrata Acid citric 3 g Blood Flow Amplifier Blend Citrulina Arginina AKG 900 mg Mind Control Matrix Cofeina Anhidra 155 mg Extract din frunze de masline 157 mg Alergeni Poate contine soia lapte sau produse derivate. Avertismente A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR ! Daca sunte i gravida sau alapta i daca ave i sub 18 ani sau ave i orice afec iuni cunoscute sau suspecte si daca lua i medicamente cu prescrip ie sau medicamente OTC vorbi i cu medicul dumneavoastra inainte de a lua acest produs . AVERTISMENT ! Cusulta i va medicul inainte de a utiliza acest produs daca lua i medicamente de orice tip sau sunte i in ingrijirea unui medic ! Nu se utilizeaza de catre persoanele sub 18 ani femeile gravide sau care alapteaza !

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cobra Labs The Curse 50 serv de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cobra Labs The Curse 50 serv sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.