Cobi Jeep Wrangler Electronic 21920

569,90 lei (1 magazin)
Setul contine: 201 piese de construit compatibile cu alte marci cunoscute, componente electronice, telecomanda, manual de asamblare si utilizare. Modelul Jeep este cel al unei masini americane clasice de teren de culoare rosie, ce poate fi condusa prin conexiuni Bluetooth si IR cu ajutorul unui smartphone, a unei tablete sau cu ajutorul telecomenzii. Vehiculul este echipat cu roti de cauciuc si directie, are usi functionale si poate merge inainte, inapoi, la stanga sau la dreapta. Est ...

Descriere


Cobi Jeep Wrangler Electronic 21920

Setul contine: 201 piese de construit compatibile cu alte marci cunoscute, componente electronice, telecomanda, manual de asamblare si utilizare. Modelul Jeep este cel al unei masini americane clasice de teren de culoare rosie, ce poate fi condusa prin conexiuni Bluetooth si IR cu ajutorul unui smartphone, a unei tablete sau cu ajutorul telecomenzii. Vehiculul este echipat cu roti de cauciuc si directie, are usi functionale si poate merge inainte, inapoi, la stanga sau la dreapta. Este echipat cu o telecomanda speciala, ce poate controla pana la patru vehicule simultan. Este ambalat intr-o cutie metalica embosata, foarte eleganta si adecvata pentru un cadou deosebit. Produsul se adreseaza atat copiilor, cat si colectionarilor pasionati de masini la scara redusa.

Caracteristici:

3 trepte de viteza INAINTE si 5 trepte de viteza INAPOI.

Produsul functioneaza cu 6 baterii tip AAA 1.5 V, 4 pentru Jeep si 2 pentru telecomanda (nu sunt incluse).

Dimensiuni cutie metalica: 23.2 x 21.7 x 7.7 cm (lungime x latime x inaltime).

Dimensiuni Jeep: 20 x 10 x 9 cm (lungime x latime x inaltime).

Dimensiuni telecomanda: 4.7 x 2.5 cm x 11 cm (lungime x latime x inaltime).

Avertismente:
Nu este recomandat copiilor mai mici de 8 ani. Produsul poate contine piese mici ce pot fi inghitite. Nu lasati ambalajul produsului la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste produsul. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Feriti produsul de foc, temperaturi ridicate si umiditate.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cobi Jeep Wrangler Electronic 21920 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cobi Jeep Wrangler Electronic 21920 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.