Clinique Ruj Pop Matte - Ruby Pop 03

Ruj Clinique Pop Matte - Ruby Pop 03   Intens, voluptuos si bogat in culori, Clinique Pop + Baza cu efect de netezire 2 in 1 hraneste si are grija de buzele tale pe toata durata zilei. Cu finisarea semimata si cu o rezistenta de opt ore, culorile raman fidele si stralucitoare, pentru un confort optim. Datorita unei formule imbogatite cu polimeri, asociata cu unturile de Shea si Murmuru, buzele sunt imediat hidratate. O culoare vie si stralucitoare este asigurata pe ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Clinique Ruj Pop Matte - Ruby Pop 03

Ruj Clinique Pop Matte - Ruby Pop 03

 

Intens, voluptuos si bogat in culori, Clinique Pop + Baza cu efect de netezire 2 in 1 hraneste si are grija de buzele tale pe toata durata zilei.

Cu finisarea semimata si cu o rezistenta de opt ore, culorile raman fidele si stralucitoare, pentru un confort optim.

Datorita unei formule imbogatite cu polimeri, asociata cu unturile de Shea si Murmuru, buzele sunt imediat hidratate. O culoare vie si stralucitoare este asigurata pe toata durata zilei.

Clinique Pop iti coloreaza buzele intreaga zi.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Clinique Ruj Pop Matte - Ruby Pop 03 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Clinique Ruj Pop Matte - Ruby Pop 03 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.