Clics Toys Set Clixo Itsy pack Flamingo-Turquoise 18

de la 212.00 lei (3 magazine)
Cele mai noi forme pentru construit- super flexibile, sigure, ușoare, versatile Construiește cu cele mai inedite instrumente- piesele Clixo sunt moi, ușoare, flexibile, care pot fi îmbinate cu magneții din capete prin simpla apropiere, creând nenumărate forme. Faceți clic și proiectați! Iar când vreți modele noi, nu e nicio problemă, desfaceți piesele Clixo și o luați de la capăt, pentru că se pot folosi de oricâte ori doriți. Conține 18 piese. Dezvoltă joa ...

Descriere


Clics Toys Set Clixo Itsy pack Flamingo-Turquoise 18

Cele mai noi forme pentru construit- super flexibile, sigure, ușoare, versatile Construiește cu cele mai inedite instrumente- piesele Clixo sunt moi, ușoare, flexibile, care pot fi îmbinate cu magneții din capete prin simpla apropiere, creând nenumărate forme.

Faceți clic și proiectați! Iar când vreți modele noi, nu e nicio problemă, desfaceți piesele Clixo și o luați de la capăt, pentru că se pot folosi de oricâte ori doriți.

Conține 18 piese.

Dezvoltă joaca liberă, motricitatea, imaginația.

Vârsta recomandată: + 4 ani.

AVERTISMENT! A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.

Asigurați-vă că ați citit toate atenționările înainte de a înmâna jucăria copilului.

Produs certificat internațional pentru siguranță.

Producator: Clics toys, Belgia.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Clics Toys Set Clixo Itsy pack Flamingo-Turquoise 18 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Clics Toys Set Clixo Itsy pack Flamingo-Turquoise 18 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.