Clics Toys Set Clixo cu magnet, Itsy pack Blue-Green 30

de la 328.00 lei (3 magazine)
Cele mai noi forme pentru construit- super flexibile, sigure, ușoare, versatile Construiește cu cele mai inedite instrumente- piesele Clixo sunt moi, ușoare, flexibile, care pot fi îmbinate prin apropierea magneților, creând nenumărate forme. Faceți clic și proiectați! Iar când vreți modele noi, nu e nicio problemă, desfaceți piesele clixo și o luați de la capăt, pentru că se pot folosi de oricâte ori doriți. Conține 30 piese. Dezvoltă joaca liberă, motric ...

Descriere


Clics Toys Set Clixo cu magnet, Itsy pack Blue-Green 30

Cele mai noi forme pentru construit- super flexibile, sigure, ușoare, versatile Construiește cu cele mai inedite instrumente- piesele Clixo sunt moi, ușoare, flexibile, care pot fi îmbinate prin apropierea magneților, creând nenumărate forme.

Faceți clic și proiectați! Iar când vreți modele noi, nu e nicio problemă, desfaceți piesele clixo și o luați de la capăt, pentru că se pot folosi de oricâte ori doriți.

Conține 30 piese.

Dezvoltă joaca liberă, motricitatea, imaginația.

Vârsta recomandată: + 4 ani.

AVERTISMENT! A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.

Asigurați-vă că ați citit toate atenționările înainte de a înmâna jucăria copilului.

Produs certificat internațional pentru siguranță.

Producator: Clics toys, Belgia.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Clics Toys Set Clixo cu magnet, Itsy pack Blue-Green 30 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Clics Toys Set Clixo cu magnet, Itsy pack Blue-Green 30 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.