Clevamama Fata de perna grey cu imprimeu 3302

29,00 lei (1 magazin)
Fata de perna pentru bebelusi grey cu imprimeu Clevamama 3302 Pernele pot face minuni, fiind primitoare si confortabile, iar culorile si modelele creeaza atmosfera si ofera o nota personal, insa cand e vorba de lenjeria copilului si de accesorii, punem mare pret in alegerea acestora. Fata de perna are un imprimeu dragut si este realizata din material 100% bumbac. Dimensiune: 31cm x 22cm. Fata de perna pentru bebelusi grey cu imprimeu Clevamama 3302 ...

Descriere


Clevamama Fata de perna grey cu imprimeu 3302


Fata de perna pentru bebelusi grey cu imprimeu Clevamama 3302

  • Pernele pot face minuni, fiind primitoare si confortabile, iar culorile si modelele creeaza atmosfera si ofera o nota personal, insa cand e vorba de lenjeria copilului si de accesorii, punem mare pret in alegerea acestora.
  • Fata de perna are un imprimeu dragut si este realizata din material 100% bumbac.
  • Dimensiune: 31cm x 22cm.

Fata de perna pentru bebelusi grey cu imprimeu Clevamama 3302



Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Clevamama Fata de perna grey cu imprimeu 3302 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Clevamama Fata de perna grey cu imprimeu 3302 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.