Clementoni Masuta cu activitati CL17300

de la 142.24 lei (7 magazine)
Masuta cu activitati de la Baby Clementoni este un joc distractiv cu elemente electronice si interactive, excelent situata in lumea distractiva a parcurilor de aventura. Include multe functii: o zona de sortat forme interactiva cu lumini si sunete, unde uneltele se rotesc si personajele se misca apasand butoanele. Include si un circuit distractiv cu bile si tobogane care se termina pe picioarele mesei. Stimuleaza abilitatile manuale, perceptia vizuala si recunoasterea relatiei cauza-ef ...

Descriere


Clementoni Masuta cu activitati CL17300

Masuta cu activitati de la Baby Clementoni este un joc distractiv cu elemente electronice si interactive, excelent situata in lumea distractiva a parcurilor de aventura. Include multe functii: o zona de sortat forme interactiva cu lumini si sunete, unde uneltele se rotesc si personajele se misca apasand butoanele. Include si un circuit distractiv cu bile si tobogane care se termina pe picioarele mesei. Stimuleaza abilitatile manuale, perceptia vizuala si recunoasterea relatiei cauza-efect. Varsta recomandata 12 luni+.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Clementoni Masuta cu activitati CL17300 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Clementoni Masuta cu activitati CL17300 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.